1:23 PM
Първа жена-предприемач с материална подкрепа от инициативата wENTpower

Моника Василева получи 109 лв. за закупуване на професионални гримьорски материали

 

Мони е на 29 години от Лом. По образование икономист, но по призвание гримьор. От около година тя се занимава с това професионално като гримира в малък салон в града. Стартира бизнеса си със собствени средства като инвестира в професионално обучение и първоначално закупуване на материали. Това дава тласък не само на бизнеса, но и на желанието ѝ да е полезна на други хора. През пролетта тя се включва в благотворителни инициативи и гримира безвъзмездно абитуриентки в неравностойно положение.

 

Моника Василева е от първото поколение жени-предприемачи от Лом, която участва в програмата wENTpower на фондация „Генерация“ и фондация „Каузи“, подкрепена на Българския фонд за жените. Благодарение на кампанията за набиране на средства за продължаване на инициативата дарихте на Мони средства, с които тя ще закупи най-висок клас професионални четки за грим. Това ще подобри качеството на услугата, която предлага и ще ѝ спести разходи за в бъдеще.

Мони е пример за това как можеш да превърнеш хобито си в бизнес, дори и в малкия град, и как винаги можеш да бъдеш полезен и на другите. А за още смели и предприемчиви дами от Северозападна България планираме нова възможност, с която ще получат конкретна материална подкрепа. Предстоят информационни събития, по време на които ще разкажем за следващия етап на програмата wENTpower.

Views: 14 | Added by: srebrina_efremova | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar