9:53 AM
Фондация "Генерация" с поредица информационни срещи за предствяне на b4b hub

Фондация "Генерация" съвместно с фондация "Каузи" ще проведе поредица от информационни срещи, по време на които ще запознае жени предприемачи от Северозападна България с възможностите за получаване на материална подкрепа от новия b4b hub. Хъбът е създаден с идеята за социално отговорни бизнеси да предоставят стоки и услуги на стартиращи жени предприемачи от Монтана, Враца, Лом и Видин. 

По време на срещите потенциалните участнички ще бъдат запознати с процедурата и критериите за кандидатстване в хъба и със стоките и услугите, които към момента са включени в него. 

График за срещите:

  • 6 януари, 11.00 ч., гр. Лом, зала „Шаран“, Riverside Treasury (сградата на старата банка, срещу Общината)
  • 6 януари, 17.00 ч., гр. Видин, Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“
  • 8 януари, 14.00 ч., гр. Враца, Гнездото Coworking, (ул. Кокиче 14)
  • 10 януари, 11.00 ч., гр. Монтана, Младежки дом

Към началото на информационната капания в хъба са включени стоки и услуги на обща стойност над 5000 лв. като има безплатни регистрации на юридическо лице, счетоводно обслужване за една година, споделено работно пространство и изработка на сайтове за стартиращи бизнеси. Разпределението на „наградния фонд“ ще стане според предварително обявени критерии, а победителите ще бъдат обявени през януари по време на официално събитие в София.

Участието в срещите е БЕЗПЛАТНО, но е препоръчителна предварителна регистрация на e-mail b4b@generation-bg.org или на телефон +359 888 135 852, Сребрина Ефремова.

Проектът се осъществява със съдействието на Българския фонд за жените.

Views: 15 | Added by: srebrina_efremova | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar